Ensembleur

Hoe mooi is het om verschillen tussen mensen en organisaties te benutten als een voordeel. Krachten en gedeelde passie te bundelen. Conservatieve beelden, vooroordelen en smal denken te doorbreken. Randvoorwaarden en ontmoetingen te creëren zodat ieder kan excelleren.

Hoe gaaf is het om te bouwen aan een geoliede samenwerkingsmachine, een soort van perpetuum mobile die energie opwekt en energie geeft aan mensen. De dingen eenvoudig maken om daarmee complexe problemen aan te kunnen pakken.

Hoe uitdagend is het om mensen en organisaties hierin te inspireren door verhaal en actie. Ruimtevaarders, bruggenbouwers en zwarte zwanen maken het samenwerken binnen en tussen organisaties aangenamer, uitdagender en relevanter.

Ensembleur is een manier van denken en een manier van doen. De dingen eenvoudig maken om zo de krachten te kunnen bundelen. Niet anders doen om anders te doen, maar anders doen omdat het kan, omdat het mag, en omdat het wellicht de enige manier is om verschil te maken. Ensembleur is een initiatief van Steven Vos.

Steven heeft een open, inspirerende en verrassende kijk op complexe maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen en hoe organisaties hierin vaak te kort schieten. Hij gelooft dat de oplossing vaak vrij eenvoudig is en gevonden worden in de passie van mensen en hun natuurlijke aanleg tot verbinden.