Ensembleur

Ensembleur inspireert en ondersteunt kennisgedreven organisaties bij het bepalen, uitstippelen en realiseren van hun strategie.

Afhankelijk van de vraag neemt Steven Vos de rol op van inspirator, kritische vriend, mentor of kartrekker. Variërend van (i) korte sessie tot meerdaags traject, (ii) actieve workshop tot strategie bepaling, (iii) praten en schrijven tot realiseren.

Steven heeft een open, inspirerende en verrassende kijk op (complexe) maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen rondom diverse thema’s en hoe organisaties hierin vaak te kort schieten of net doorschieten in procedures en controledrift. Hij gelooft dat de oplossing vaak vrij eenvoudig is en gevonden wordt in wat mensen raakt en de natuurlijke aanleg van mensen tot verbinden en samenspel.

Ensembleren is een manier van denken en een manier van doen waarin ruimtevaarders, bruggenbouwers en zwarte zwanen centraal staan. Verschillen tussen mensen en organisaties benutten als een voordeel. Krachten en gedeelde passie bundelen. Randvoorwaarden en ontmoetingen creëren zodat ieder kan excelleren. De dingen eenvoudig maken en anders doen omdat het kan, omdat het mag, en omdat het wellicht meer dan ooit de enige manier is om verschil te maken in een toenemende complexiteit.

Creatieve werkvormen en spelelementen op maat van de opdrachtgever en een goed gesprek met een kop koffie staan centraal.